dilluns, 20 de febrer de 2012

Tallada de la IMPERIAL DIMECRES 22, 11:30.SOLIDARITAT IES Lluís VivesUs convidema aquest esdeveniment per informa-vos que alumnes del centre (tant del SEPC Martí Franquès com del Jovent Llibertari, CGT) ens hem posat d'acord per, tal com s'ha animat també a altres centres, sumar-nos al tall de trànsit i carrers després dels fets ocorreguts arran d'una concentració davant de l’IES Lluís Vives en defensa de l'ensenyament públic i contra les retallades en les quals ja van més de deu detingudes després de les tres càrregues d'avui mateix, una d'aquestes persones hospitalitzada per la brutalitat de la Policia Nacional.

Per tant:

- Encoratgem tothom perquè es queixi d'aquesta extrema brutalitat policial dictatorial.

- Instem a cada estudiant a expressar les seves opinions lluitant al carrer.

- Ens solidaritzem amb els repressaliats.Ens agradaria que compartissis aquest correu amb la resta de companyes del mateix centre o d'altres manifestan-te també en contra de les retallades, ja que l'orígen d'aquestes repressions fou una concentració en contra de les retallades i la mobilització que pretenem fer al tallar la plaça Imperial Tàrraco no és més que el rebuig a les mesures que es prenen sobre els serveis públics, les retallades que ens afecten a totes. Per això animem a tot l'alumnat a sumar-se a la tallada com ho vam estar fent a finals del curs passat.

DIMECRES 22 A LES 11:30 A LA RAMBLA FRANCESC MACIÀ, A L'ALTURA DEL QUIOSC, PER TALLAR LA IMPERIAL. QE ES BELLUGUI TARRAGONA!
"DIMECRES 22, tallem els carrers, parem el trànsit davant les repressions i les retallades!"


Més informació:
http://www.sepc.cat/continguts/contingut/17febr12vlc.php
http://boltxe.info/?p=43859

http://www.publico.es/espana/423081/la-policia-cree-que-su-actuacion-en-valencia-ha-sido-impecable

http://www.youtube.com/watch?v=FuXK50u5CUQ&feature=youtu.be

http://www.ara.cat/comunicacio/Setge-linstitut-portada-lARA_0_649735211.html
  

i l'esdeveniment al facebook: http://www.facebook.com/events/310881825627207/

1 comentari: