dijous, 19 de febrer del 2009

Activitats de Sant Tomàs i Carnaval

El SEPC Martí Franquès s’ha encarregat d’organitzar una bona part de les activitats que es realitzaran el proper divendres 20 de febrer, que es celebra la diada de Sant Tomàs i Carnaval.

A causa de la gran afluència d’estudiants i la participació que va tenir l’any passat, aquesta vegada repetim.


El SEPC MF proposa diverses activitats:

1. Intercanvi de llibres
Creiem que és un bon moment per facilitar a tots els alumnes llibres i així, consolidar l’hàbit de lectura i coneixements.

2. Taller de circ
Vist l’èxit de l’any passat, tornem a fer aquest espai amb diverses activitats relacionades amb el circ, com pot ser diabolo, cadenes o malabars. Posteriorment gaudirem d’una actuació relacionada amb l’activitat que porta kabuki.

3. Passi de vídeo
Volem aprofitar per passar vídeos d’aire crític i educatiu. El vídeos que es projectaran seran “La historia de les cosas” i “La isla de las flores”.

4. Taller de graffiti
Com que gaudim de poder impartir el batxillerat artístic al nostre centre creiem que és una bona ocasió de demostrar als estudiants i a la gent els petits artistes que s’estan formant al centre. Els alumnes que vulguin podran fer el seu graffiti en una paret del pati de l’institut, amb una prèvia selecció.

5. Xerrada sobre l’estat de les obres de l’institut
Per últim, però no per això menys important, proposem aquesta activitat.
Consistirà en la presentació del dossier que ha fet el SEPC MF sobre l’estat de l’institut i les obres. També volem que els estudiants ens puguin dir la seva sobre aquestes obres que les estem patint tots cada dia. Sempre dins de l’ordre i tot l’esmentat allí serà escrit i afegit en un annex al dossier final.


Esperem que totes i tots els estudiants gaudeixin i participin en les activitats programades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada