diumenge, 16 d’octubre del 2011

Crònica Actes 6oct.

El SEPC del Martí Franquès, el passat dijous 6 d'octubre és va adherir a la manifestació organitzada per "El Sindicat", dins la convocatòria de Vaga pels alumnes de 2n curs d'ESO i Batxillerat.

Duguérem a terme abans de la manifestació, una asseguda popular al pati de l’institut per a l'alumnat del primer curs d'ESO, donat que no podien fer vaga per una llei de l'institut. Durant l’acte, vàrem llegir el manifest i realitzàrem una pintada a un mur amb el lema: "Si el present és lluita, el futur és nostre. QUE NO TE'L RETALLIN!"
Després, vam acudir a la manifestació portant com a subcapçalera la pancarta dels eixos del SEPC, i també una altra defensant l'Educació pública i el català davant les múltiples retallades del govern de CIU i de l’Estat Espanyol envers la immersió lingüística.
Davant de la seu d'ensenyament, al carrer Sant Francesc,  vam fer una asseguda popular  de les assistents a la manifestació amb la lectura del nostre manifest i unes paraules del representant de "El Sindicat".
La manifestació es va fer escoltar en els mitjans de comunicació com TV3 Comarques, el TAC12 i en les portades dels diaris Més Tarragona i Diari de Tarragona, tot i que no esmenten el SEPC en els articles, excloent-nos de la convocació i coordinació de la manifestació i lectura del manifest. A la manifestació hi participaren unes 300 persones, posat que un 70% de l’alumnat va participar el l’absència a les aules la participació a la manifestació fou bastant pèssima.

Lectura del manifesta a l'asseguda popular

Arribada de les pancartes a la seu d'ensenyament

Actes realitzats a l'Institut MF

Asseguda davant la seu d'ensenyament
Lectura del manifest a la manifestació per part d'una militant del SEPC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada