dimarts, 4 d’octubre del 2011

VAGA6oct. SI EL PRESENT ÉS LLUITA, EL FUTUR ÉS NOSTRE! QUE NO TE'L RETALLIN!

Convocatòria de la MANIFESTCACIÓ


Cada cop, es retalla més i més en els camps de l'ensenyament i la sanitat. Retallades que no han acabat ni de bon tros i que de segur, portaràn desgràcies i precarietat en el futur que se'ns aproxima.
Les/Els estudiants no podem permetre que el nostre futur s'escoli per l'aigüera, i encara menys no fer res per poder-ho impedir.

és per això que des del SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans) de l'institut Martí Franquès ens adherim a la Vaga convocada per "El sindicat" el proper dijous 6 d'octubre i animement a tot l'alumnat a assistir a la manifestació que tindrà la seva sortida a la Pl. Imperial Tarraco a les 12h. Seguint l'itinerari d'arribar Rambla Nova amunt fins al balcó, baixar fins al C/ Sant Francesc estacionant-nos devant la subdelegació d'ensenyament i llegint el manifest, i seguidament, tornà al lloc d'inici.

La normativa vigent al centre Martí Franquès no contempla que les i els alumnes de 1r Cicle d'ESO puguin fer vaga, per aixó convoquem una asseguda popular des de les 11h. fins a les 11:30h. al pati de futbol sala. Allí, farem la primera lectura del manifest i conclourem l'acte amb un escrit al mur dels graffitis (aquest acte està convocat per a l'alumnat de 1r cicle, però també per al del 2n Cicle que no fa vaga pe`ro està en desacord amb les retallades)

Finalment, iniciarem a les 12h. la manifestació a la PL. Imperial Tarraco. Animem a tothom a ser crítica amb ella mateixa, mirar al futur i decidir si és aquest el que volem.



SI EL PRESENT ÉS LLUITA, EL FUTUR ÉS NOSTRE! QUE NO TE'L RETALLIN!!

EL SEPC AMB L'ENSENYAMENT PÚBLIC, DE QUALITAT, EN CATALÀ, ANTIPATRIARCAL I POPULAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada