dilluns, 20 d’abril del 2009

Sant Jordi 2009

Per la propera Diada de Sant Jordi, hem pensat realitzar diferents activitats culturals a l'institut. Creiem que és una data especial i significativa pel que fa a l’educació, ja que fomenta la cultura i la formació de les i els estudiants. Per això, hem aprofitat per organitzar algunes activitats.


Proposem fer, pel proper dijous 23 d’abril, les següents activitats:

- Intercanvi de llibres
Com ja hem fet en alguna altra data significativa, volem muntar una parada de llibres per intercanviar. Creiem que fomentar, de manera gratuïta, la lectura al nostre centre i motivar als alumnes a llegir és molt constructiu. Us animem a totes i a tots a portar els vostre llibres per intercanviar-los!



- Cites de poetes catalans
En celebració de Sant Jordi i la cultura catalana, volem retre un petit homenatge i reconeixement a escriptors i poetes catalans que ens han deixat un munt d’obres seves, que, avui en dia, no es recorden ni promouen gaire. Per aquest motiu els volem recordar fent una penjada pel centre de cites d’autors, escriptors i poetes, catalans.


- Concurs de dibuix
Aquesta activitat la proposem ja que el nostre centre imparteix el batxillerat artístic i volem veure la creativitat dels i les estudiants. Consistiria en presentar un dibuix, amb la temàtica de Sant Jordi, a consergeria al llarg de la setmana.
El dijous 23 d’abril, un jurat neutre triaria el millor dibuix. Abans de començar el recital de poesia, uns membres del SEPC MF sortiran i diran el nom del guanyador/a del concurs i se li lliurarà un premi.



Animem a tothom perquè participi en les activitats i que surti al carrer a gaudir de la Diada de Sant Jordi.

1 comentari:

  1. El proper dimarts 28 d'abril els ministres europeus es reuNeixen a la ciutat de Lovaine per acabar de de definir el futur de la nostra universitat. Una universitat subjecta als interessos econòmics i no al servei de les classes populars.
    Des del SEPC-URV t'animem a que participis a les mobilitzacions inserides a la CONTRACIMERA:

    EL PROPER DIMARTS, 28 D'ABRIL:
    A LES 12:00h AL CAMPUS CATALUNYA, MANIFESTACIÓ
    A LES 14:00h DINAR POPULAR
    A LES 16:00h ASSEMBLEA D'OCUPACIÓ DEL CAMPUS CATALUNYA
    OCUPEM LES AULES PER LA UNIVERSITAT PÚBLICA!!

    ATURAR BOLONYA ÉS POSSIBLE, DEPÈN DE NOSALTRES

    ResponElimina