dimecres, 16 de setembre del 2009

SEPC a Barraques Tarragona 2009!

El SEPC participa per segon any a Barraques Tarragona, que organitzem diferents col·lectius de la ciutat, coincidint amb les Festes de Santa Tecla. Les barraques estan pensades per, a més de l’autogestió durant l’any, ser un espai d’expressió i de denúncia. Així any rere any les barraques han estat dedicades a una temàtica d’actualitat concreta com l’especulació, la destrucció del territori, etc. I aquest any no podria ser altre que la crisi econòmica, el lema d’aquest any serà “Davant la crisi, a les barracades!”.

Una crisi provocada per un sistema capitalista que ha qüestionat l’ensenyament públic, privatitzant els centres educatius mitjançat la LEC i el Pla de Bolonya. Estem en crisi econòmica, és cert, però des de l’aprovació de la LOU l’any 2001 l’ensenyament públic està en crisi!!

Davant d’això hem vist la necessitat d’organitzar-nos. El moviment estudiantil ha crescut molt durant els últims anys i la seva activitat també. Durant tot el curs s’han ocupat desenes i desenes d’universitats i instituts, convertint els centres educatius en centres de resistència contra els atacs del capitalisme.
.
Però no ha sigut gens fàcil, hem patit la repressió com fa anys que no es veia, càrregues policials, expulsions, condemnes de presó, etc.
.
És per tot això que volem homenatjar a tota aquelles persones que defensen l’ensenyament públic i a totes aquells que han patit represàlies, decorant la nostra barraca com un centre ocupat, i una exposició dedicada a la repressió al moviment estudiantil als Països Catalans durant el curs 08-09.
.
Ens veiem del 17 al 20 de setembre al Passeig de les Palmeres a partir de les sis de la tarda. A més a la nostra barraca compta amb terrassa, on hi trobareu entrepans freds i calents, begudes de la terra, bona música i bon ambient!

Bona Festa Major!

Visca Santa Tecla!
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada